Part of Oboya Horticulture Group

© 2015 ElmerPrint A/S. Alle rettigheder forbeholdes.

Designet af Designery.dk

ElmerPrint A/S

 

ElmerPrint A/S er et dansk datterselskab af Oboya, erhvervet i 2014.

ElmerPrint er specialiseret i tryk på plastik og fremstilling af etiketter, blomsterposer, fladposer, bærehanke, håndtag til plantepladser og andre emballage løsninger til blomsterhandel.

ElmerPrint A/S er et veletableret selskab, der startede drift allerede i 1978. Virksomheden opererer i lokaler i Vejle, i Danmark og har 12 medarbejdere, der arbejder med design af produkterne og i markedsføring og salg. Produkterne sælges hovedsageligt til grossister og slutkunder i Norden og Holland.

ElmerPrint har et samlet koncept for trykt emballage løsninger, der tilbydes til blomsterhandel. ElmerPrint tilbyder også trykte emballeringsløsninger til andre industrier, såsom emballage til tekstiler.

Hos ElmerPrint Vejle har vi vores egen grafiske designafdeling, som kan hjælpe med nye designs. Elmerprint er en del af Oboya-koncernen, der har produktion i Tyskland, Kina og Polen.

Alle ElmerPrint maskiner blev flyttet til koncernens polske selskab, Oboya Horticulture Poland, i løbet af sommeren 2014.

Formålet med flytningen er at forbedre effektiviteten og strømline produktionen og dermed opnå bedre rentabilitet. Fuld effekt af flytningen forventes i 2015.

Medlem af Grafisk Arbejdsgiverforening.

 

Danske Bank

DKK 4710 3445678589

CVR. No. DK  76674116

 

Link til Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri